Referenser


Referenser: 

"Syftet var att stärka oss som ledare genom att tillsammans tydliggöra våra roller och ansvar.
Jeanette gav oss ledning och idéer om olika ledarskapsfrågor och med hennes entusiasm stärktes vår grupp och vi tränade varandra att vara öppna och ge feedback till både oss i gruppen och till våra övriga medarbetare.
Etapp 2.
Gruppen utvecklades och blev aktiv och även arbetsledaren stärkte sin roll. Gruppen fungerar nu bra och medarbetarna mår bra och hjälper varandra och de mätbara resultaten i form av kvalitet och produktivitet blir bättre och bättre."
- Rolf Engström, Part Construction AB-


"För mig har det varit en mycket värdefull upplevelse att få ha en personlig coach, en person som genom sitt sätt att ställa frågor eller lyssnat, fått mig själv att ändra inriktning i de tankar eller förhållningssätt som jag fastnat i och som jag faktiskt inte trodde gick att lösa innan.
Ibland hamnar man i olika situationer med andra människor där det kan vara svårt och ibland hopplöst att få en fungerande kommunikation, man tycker att man prövat allt. Att jag just då fick den här möjligheten att prata med en person som inte är involverad, utan sakligt resonerat, inte talat om att så här ska du göra eller säga, utan istället hjälpt mig att själv se, eller komma fram till att så här är mitt sätt att förhålla mig, eller det här är mina svagheter som måste jag träna mig själv på, det är en otrolig insikt, men också en stor utmaning för mig att utveckla mig.
Jättestort TACK."
- deltagare Kommunal Norrbotten-

Referenser:
Kommunal Norrbotten
URC AB
Nova Gym i Kalix AB
Gammelgårdens IF
Nikor AB
Yrkesakademin AB
Massageterapeuten Susanne Engman
TRR Trygghetsrådet
Part Construction AB
Personalpartner i Sverige AB
Kalix Kommun
Licab
Öhrlings PricewaterhouseCoopers
Coompanion Norrbotten
Lernia
Medborgarskolan Nord
NLL
Luleå Kommun
FB Tjänsteutveckling AB
Tillväxtverket – Ambassadör för kvinnors företagande

Referenser:


"Jag har blivit starkare och tryggare i mig själv. Fått glädjen tillbaka och hittat tillbaka i relationen med min man som jag trodde först var största orsaken till att jag mådde som jag mådde. Jag får verkligen fundera och tänka till vad JAG vill med mitt liv. Samtalen har hjälpt mig att inte få dåligt samvete och känna mig dålig. Sätter igång tankeverksamheten och känslorna på ett positivt sätt."
-egen företagare, Norrbotten-

"Att du har trott på mig och min förmåga har gett mig tron på mig själv. Jag ser saker på ett helt nytt sätt nu och tar emot saker så som komplimanger som jag aldrig har gjort förut.
För mig har det varit mest värdefullt, att lära mig att lita på min egen förmåga och våga ta egna beslut eller rättare sagt våga ge svar på mina egna frågor.
För första gången i mitt liv känner jag ett lugn och en trygghet som jag har saknat. 
Sammanfattningsvis så vill jag säga att mitt liv har förändrats, jag har förändrats och jag kunde nog aldrig tro att det skulle kunna kännas så här och det är jag evigt tacksam över."
-kvinna, Norrbotten-

Inga kommentarer: